Om os

+45 5050 9737

tina@aarhuscoaching.dk

Om Aarhus Coaching

Nærværende, professionel og tidssvarende coaching og undervisning!


Indehaver, Tina Vinther: ”Udover mit arbejde med coaching og kommunikationskurser, har jeg 14 års erfaring indenfor HR og projektledelse i internationale virksomheder. Denne erfaring har givet mig et klart billede af hvad der skal til for at læring bliver forankret. Aarhus Coaching arbejder derfor altid med klare mål, konsekvent opfølgning og at give kunden de redskaber der skal til for at kunne nå i mål.”


Hos Aarhus Coaching er læring i centrum, og vi lægger stor vægt på at være fleksible og møde vores kunder hvor de er. Vi arbejder ud fra den systemiske tænkning* og inddrager gerne andre kommunikative værktøjer og tilgange, således at kunders erfaringer fra tidligere kurser eller uddannelser kan integreres og anvendes sammen med den nye læring.

Vores kunder er både privatpersoner og virksomheder, og de kurser vi udbyder har åbne som lukkede hold. Alle Aarhus Coachings undervisere er certificerede coaches med flere års erfaring, og vi sætter en ære i at holde os ajour med de nyeste udviklinger indenfor coaching.


+45 5050 9737

Kontakt os:

tina@aarhuscoaching.dk